Vores produktionsfaciliteter 

Nordvest-Plast er etableret i 1987 af Mogens Fog Jensen, der med sin baggrund som værktøjsmager har en bred og velfunderet platform inden for sprøjtestøbning af plastemner. I 1991 opføres ny produktionshal på 1.000 m2, som i dag danner rammen om en moderne og højteknologisk plastproduktion, der afvikler 24/7, på 11 produktionslinjer til sprøjtestøbning. Maskinpark og know-how er vedligeholdt og på højt niveau, alle produktionslinjerne er udbygget med håndteringsrobotter etc.

Nordvest-Plast er 100 % underleverandør af sprøjtestøbte plastemner. Vores fokus er på produktion af plastemner efter vores kunders tegninger, samt løbende at bistå med teknisk rådgivning samt sparring ved vores kunders konstruktioner.

 

 

Produceret i Thy - leveret til hele verdenen

Vores kunder er alle former for producenter, lige fra små til store produktionsvirksomheder, fordelt over hele verdenen. De har valgt Nordvest-Plast som deres underleverandør, da de vægter den faglige stolthed lige så højt som vi gør. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere om et fælles produkt. 

Vi er fleksible, og vi forstår at sætte fokus på kundens behov. Vi tænker gerne to skridt længere frem, og kan vi se plads til forbedringer, tager vi gerne en dialog med vores kunder. Det endelige produkt, er vores fælles mål.