Tilstoppede afløb er fortid med en Drain Cleaner

Når det gælder afløb, er det én af de ting, der bare skal virke. Derfor er det et stort irritationsmoment i enhver form for bolig, når ens afløb er tilstoppede. 

Skal man rense et afløb, er der to måder hvorpå det kan gøres. Man kan vælge at fjerne problemet, eller man kan vælge at nedbryde problemet og hjælpe det videre i systemet. Vælger man at fjerne problemet, skal man som oftest adskille rør, hvilket er en besværlig, tidskrævende og beskidt opgave. Det er her en Drain Cleaner kommer ind i billedet. Med en Drain Cleaner nedbrydes problemet og hjælpes videre i systemet - og - det helt uden at skulle adskille rørene. 

Sådan virker Drain Cleaner

Drain Cleaner monteres på en ganske almindelig haveslage med en lynkobling eller ved hjælp af et spændebånd. Herefter føres draincleaner ind i det pågældende rør, hvorefter der tændes for vandet. Drain Cleaner er designet, så alt forandliggende forhindringer spules i stykker og sendes bagud. Således har Drain Cleaner altid plads til at blive arbejdet fremad. Så snart forhindringen i røret er opløst totalt, vil alt det bagvedliggende vand ved hjælp tyngdekraften blive presset videre ud i kloaksystemet. Derved hjælpes den før blokerende del videre i systemet som mindre stykker.

Når opgaves er løst, trækkes Drain Cleaner tilbage, skylles i vand og gemmes til næste gang.