Nordvest Plast
er etableret i 1987 af Mogens Fog Jensen, der med sin baggrund som værktøjsmager har en bred og velfunderet platform inden for sprøjtestøbning af plastemner.

I 1991 opføres ny produktionshal på 1.000 m2, som i dag danner rammen om en moderne og højteknologisk plastproduktion, der afvikler i holdskift, på 10 produktionslinjer til sprøjtestøbning. Maskinpark og know-how er vedligeholdt og på højt niveau, flere af produktionslinjerne er udbygget med håndteringsrobotter etc.

Nordvest Plast er underleverandør af sprøjtestøbte plastemner - klik for stor udgaveNordvest Plast er 100 % underleverandør af plastemner dvs. vor fokus er på produktion af plastemner efter vore kunders tegning samt på løbende at bistå med teknisk rådgivning samt sparring ved vore kunders konstruktion.

Ledig produktionskapacitet udnyttes til produktion af "Drain Cleaner" som er en plastdyse til privat rensning af kloakrør, et produkt som vi har købt retten til i 2009.

I forbindelse med Drain Cleaner er der investeret i pakkeanlæg og med det kan vi tilbyde os som underleverandør af Blisterpakning.

Nordvest-Plast - Karetmagervej 7 - DK-7700 Thisted - Tlf.: +45 97 91 1744 - klik for at sende e-mail
Feedback, support og information - Webmaster